WEBICEK.SK – ŠIROKÁ ŠKÁLA SLUŽIEB PRE ÚSPECH NA INTERNETE

Doplnkové služby

Webíček v spolupráci s reklamnou agentúrou Lemon Lion vie ponúknuť služby ako fotografovanie, tvorbu videí, písanie textov či grafické služby. Tieto služby sú navrhnuté tak, aby zvýšili dôveryhodnosť vašej značky, podporili predaj a zlepšili konverzie. Pomôžeme vám jasne a zaujímavo predstaviť vaše produkty a služby, čím zabezpečíme, že vaši zákazníci budú mať všetky informácie potrebné pre rýchle rozhodnutie.

Reklama v Google Ads alebo na Facebooku

Tvorba online kampaní v Google Ads alebo na Facebooku vám umožní presne cieliť na vaše publikum, zvyšuje viditeľnosť webstránky Webíček a priťahuje na web potenciálnych zákazníkov. Pomôžeme vám efektívne investovať do reklamy, merateľne zvýšiť návštevnosť a konverzie na webovej stránke Webíček, a tým podporiť rast vášho podnikania. Pomocou detailnej analýzy a optimalizácie dosiahneme maximálnu účinnosť reklamných kampaní.
Štylizovaná ilustrácia pán platí za kliknutia v PPC kampani

Reklama v Google vyhľadávaní

Investícia do reklamy v Google vyhľadávaní zvyšuje viditeľnosť vašej firmy práve vtedy, keď potenciálni zákazníci hľadajú vaše produkty alebo služby. Tento prístup zabezpečuje vyššiu návštevnosť vašej webstránky a zvyšuje šance na konverziu, čím priamo prispieva k rastu vašich tržieb.

Youtube kampane

Spustenie kampaní na Youtube vám umožní efektívne osloviť cieľové publikum pomocou vizuálne príťažlivého obsahu. Využitím tejto platformy pre vaše reklamné správy zvýšite povedomie o značke a podporíte angažovanosť zákazníkov, čo môže viesť k vyšším konverziám a posilneniu zákazníckej lojality.

Google Remarketing

Ponúkame Google Remarketing, službu, ktorá vám umožňuje zacieliť na ľudí, ktorí už navštívili vašu webovú stránku. Táto metóda pomáha pripomenúť vašu ponuku tým, že zobrazuje naďalej vaše reklamy aj po opustení Webíčka. Je to účinný spôsob, ako zvýšiť šance, že sa návštevníci vrátia na vašu stránku a dokončia akciu.

Facebook remarketing

Remarketing na Facebooku poskytuje unikátnu príležitosť znovu zaujať návštevníkov vašej webstránky, ktorí neuskutočnili požadovanú akciu pri svojej prvej návšteve. Táto metóda zvyšuje pravdepodobnosť návratu zákazníkov a dokončenia nákupu, čo optimalizuje vaše reklamné výdavky a zlepšuje celkovú efektivitu marketingových aktivít.

Optimalizácia profilu Google Moja Firma – zobrazenie na mape

Optimalizácia vášho profilu na Google Moja Firma zlepšuje vašu lokálnu viditeľnosť a umožňuje zákazníkom ľahšie vás nájsť na mape. Tento krok zvyšuje dôveryhodnosť vašej firmy a posilňuje jej prítomnosť v lokálnych vyhľadávaniach, čo vedie k nárastu návštevnosti a potenciálnych zákazníkov.
Štylizovaná ilustrácia dve panie sa nakláňajú nad mapu v tablete

V prípade, že vás zaujíma téma ako správne vytvoriť profil v Google Moja Firma, napísali sme na túto tému niekoľko článkov:
Ako dostať firmu do Google máp? Vytvorte firme profil v Google Moja firma
Chcete aby cez Google mapy prišlo viac klientov? Skúste tieto tipy

Štylizovaná ilustrácia traja ľudia pozerajú do diaľky okolo Google vyhľadávacieho políčka

SEO - Optimalizácia pre vyhľadávače

Webíček rešpektuje dobré SEO praktiky a základné prvky SEO má integrované už pri vytvorení, rozšírené a pokročilé činnosti ponúkame v rámci doplnkových služieb. Investíciou do jednotlivých SEO optimalizácií zlepšíte pozíciu vašej webstránky vo výsledkoch vyhľadávania. Tým zabezpečíte vyššiu viditeľnosť pre potenciálnych zákazníkov, čo prirodzene vedie k zvýšeniu návštevnosti vašej webstránky a zlepšeniu online konverzií.

SEO Audit

SEO audit poskytne detailný prehľad o stave vašej webstránky a identifikuje kľúčové oblasti, ktoré vyžadujú zlepšenie. Táto služba je nevyhnutná pre pochopenie, ako optimalizovať vašu stránku (nad úroveň základného SEO nastavenia Webíčka) pre lepšie pozície vo vyhľadávačoch, čo môže výrazne zvýšiť vašu online prítomnosť a efektivitu marketingových stratégií.

Linkbuilding

Linkbuilding je ďalší aspekt optimalizácie pre vyhľadávače (SEO), ktorý zvyšuje autoritu vašej webstránky tým, že získava spätné odkazy z dôveryhodných zdrojov. Tento proces zlepšuje vaše hodnotenie vo vyhľadávačoch, čo vedie k vyššej návštevnosti, zlepšuje vašu online reputáciu a podporuje rast vašej firmy.

Písanie textov pre webové stránky

V tíme Webíček berieme tvorbu textov vážne! Chceme, aby bola vaša stránka v Google čo najvyššie. Píšeme zaujímavé texty, nielen pre webstránky. Naši textári s vami budú spolupracovať na vytvorení obsahu a používať kľúčové slová pre lepšie SEO. Zruční dizajnéri potom môžu obsah šikovne umiestniť na web. Častá otázka: Mám vlastné texty. Ako si skontrolujem, či som ich napísal pre Webíček dobre?
Štylizovaná ilustrácia ako copywriter tvorí obsah

Preklady profesionálnym prekladateľom

Ponúkame presné a kvalitné preklady vašich textov skúsenými prekladateľmi. Táto služba je ideálna pre dôležité dokumenty a materiály, kde je potrebná vysoká úroveň presnosti a odbornosti.

Preklady pomocou umelej inteligencie

Pre rýchle a efektívne preklady vašich textov využívame pokročilé technológie umelej inteligencie. Táto služba je vhodná pre bežné texty, kde je prioritou rýchlosť a cena.

Tvorba textov pre katalóg, leták, brožúru

Náš kreatívny tím pripraví pútavé a presvedčivé texty pre vaše marketingové materiály. Od katalógov a letákov po brožúry, zabezpečíme, že váš obsah zaujme a presvedčí vaše cieľové publikum. Ponúkame aj tvorbu tlačovín.

Fotografovanie

Kvalitný webdizajn a dobré fotografie robia webstránku lákavejšou. Sústredíme sa na vysokú kvalitu fotografií a portrétov. Ale prečo sa obmedziť len na ne? Ponúkame tiež moderné riešenia, ako virtuálne prehliadky alebo 3D fotografovanie produktov, ktoré vám umožnia lepšie predávať.

Častá otázka: Mám vlastné fotografie. V akom rozmere ich mám dodať pre Webíček?

Štylizovaná ilustrácia fotografka fotí jedlo obklopená jej prácami

Virtuálna prehliadka

Ponúkame vytvorenie virtuálnej prehliadky vašich priestorov, ktorá zákazníkom umožní prejsť sa vášmi priestormi. Táto interaktívna služba zvyšuje angažovanosť a záujem o vaše služby alebo produkty. Hodí sa na podstránku kontakt a rovnako dobre zvýši aj príťažlivosť profilu Google Moja firma.

Portréty, fotografovanie zamestnancov

Profesionálne portrétne fotografovanie zamestnancov zlepšuje image vašej firmy a prispieva k profesionálnemu vzhľadu vašej firmy na webovej stránke Webíček alebo vo firemných materiáloch. Tiež nimi dokážete oživiť vaše emailové podpisy.

Fotografovanie priestorov

Kvalitné fotografie vašich priestorov sú nevyhnutné, aby vaši zákazníci urobili predstavu o tom, ako to u vás vyzerá. Toto je obzvlášť dôležité pre hotely, reštaurácie a iné podniky, kde hrá kľúčovú rolu atmosféra a príjemné prostredie. V iných odvetviach zas zvyšujú dôveryhodnosť vašich tvrdení.

Produktové fotografovanie

Detailné fotografie produktov vo vysokej kvalite sú kľúčové pre e-shopy a online predajcov. Pomáhajú zvýšiť konverzný pomer a záujem zákazníkov o vaše produkty. Ich vyžitie však nie je obmedzené iba na e-shopy, rovnako dobre sa hodia i na Webíček.

Portrétne a produktové fotografovanie prebieha aj v našom výborne vybavenom ateliéri v Púchove ale vycestovať za vami nám nerobí problém.

Ak si chcete pozrieť kvalitu nášho fotografovania:
Lemon Lion – Foto referencie

Tvorba videa

Video je vynikajúci spôsob, ako upútať klientov, a môže držať pozornosť od začiatku až do konca. Vytvoríme pre vás príbeh vašej značky, od scenára až po video marketingovú stratégiu. Video je účinné nielen ako úvodná obrazovka na vašej webovej stránke, ale aj pre použitie v reklamách na YouTube, čím rozšíri váš dosah a  zaujme širšie publikum.

Štylizovaná ilustrácia mladý videomaker s gymbalom a fotoaparátom

Produktové videá

Ukážte vaše produkty v akcii s profesionálnymi videami, ktoré zvýraznia ich prednosti. Tieto videá pomôžu zákazníkom lepšie pochopiť váš produkt a zvyšujú šance na nákup.

Video o firme

Predstavte vašu firmu osobným a pútavým spôsobom prostredníctvom videa. To môže zlepšiť dôveryhodnosť vašej značky a vytvoriť silnejšiu väzbu s potenciálnymi klientmi.

Animácia firemného loga

Oživte svoje logo animáciou, ktorá zvýši jeho atraktívnosť a zapamätateľnosť. Perfektné pre použitie na vašej webovej stránke alebo vo videách.

Video pre nábor zamestnancov

Atraktívne predstavte vašu firmu a pracovné príležitosti prostredníctvom náborového videa, čo môže prilákať talentovaných kandidátov a zlepšiť proces náboru.

Zaujímajú vás naše video referencie:
Lemon Lion – Video referencie

Návrh loga a iné grafické práce

Radi pre vás vytvoríme unikátne a profesionálne navrhnuté logo, ktoré odráža hodnoty a charakter vašej značky. Okrem loga ponúkame aj ďalšie grafické práce, ako sú návrhy vizitiek, letákov a iných tlačovín alebo digitálu, čím zabezpečíme jednotný vzhľad celej vašej komunikácie so zákazníkmi.

Štylizovaná ilustrácia grafický dizajnér za veľkým tabletom ilustruje obklopený izbovými rastlinami

Tvorba dizajn manuálu

Vypracujeme dizajn manuál – pravidlá pre používanie vašej značky. Logo, farebná paleta, typografia a ďalšie vizuálne prvky – pre konzistentné a profesionálne prezentovanie vašej značky. Jasne definované pravidlá zvyšujú rozpoznateľnosť a dôveryhodnosť firmy, čo je kľúčové pre upevnenie vašej pozície na trhu.

Vytvorenie názvu značky (naming)

Pomôžeme vám vymyslieť zapamätateľný a významný názov pre vašu značku, ktorý zarezonuje u vášho cieľového publika. Toto je dôležité spraviť, už pred výberom vašej internetovej domény, aby ste mali silný základ pre vašu online identitu.

S týmito doplnkovými službami sa spája táto častá otázka:
Mám vytvorené logo. Ako si skontrolujem, či je vo vhodnom formáte pre Webíček?

Migrácia webstránky a emailov na webhosting od Webíček

Naša služba “Migrácia webstránky a emailov na náš webhosting” vám umožní presunúť váš web a emaily na nami spravovaný webhosting, ktorý je bezpečný a efektívny, vďaka nástrojom a procesom od Websupport. Tento krok zvyšuje výkon, bezpečnosť a spoľahlivosť vašej online prítomnosti. S centralizáciou na jednom mieste sa vám uľahčí správa, zjednoduší platba faktúr a získate lepšiu podporu. Ponúkame túto možnosť aj tým, ktorí majú webhosting u iného poskytovateľa, pričom dbáme na plynulý prechod služieb bez ich prerušenia.
Štylizovaná ilustrácia technik v serverovni kontroluje kód

Presmerovanie domény

Služba “Presmerovanie domény” vám umožní, že v prípade, ak zmeníte svoju webstránku alebo presuniete jej obsah na novú adresu, vaši návštevníci budú automaticky nasmerovaní na novú stránku. To pomáha udržať vašu online prítomnosť bez prerušenia. Týmto spôsobom si udržíte všetkých svojich návštevníkov aj SEO hodnotu a vyhnete sa strate tých, ktorí hľadajú váš web pod starou adresou.

Vytvorenie webu na dočasnej subdoméne a migrácia po dokončení

Služba “Vytvorenie webu na dočasnej subdoméne a migrácia po dokončení” umožňuje, že váš existujúci web zostáva online, kým pracujeme na novom. Týmto spôsobom sa predchádza výpadku vašej online prítomnosti. Nový web budujeme na dočasnej adrese, kde si môžete všetko prezrieť a schváliť pred finálnym spustením. Keď je všetko pripravené, rýchlo a bez problémov prenesieme váš nový web na hlavnú doménu. Táto služba zabezpečuje plynulý prechod a minimalizuje akékoľvek rušenie vo vašej online aktivite.

Presmerovanie existujúcich odkazov zo starého webu (301 redirect)

Služba “Trvalé presmerovanie” pomáha, keď meníte starý web za nový. Zabezpečí, že všetky staré odkazy, ktoré si ľudia alebo Google zapamätali, automaticky vedú na nové stránky s podobným obsahom aj po zmene celkovej štruktúry webu. Týmto spôsobom nestratíte návštevníkov, ktorí hľadajú staré stránky, a udržíte si dobré pozície v Google vyhľadávaní. Prechod na nový web je tak oveľa plynulejší.

Tvorba webových stránok s grafikou na mieru

Naša doplnková služba “Tvorba webových stránok s grafikou na mieru”, realizovaná v spolupráci s reklamnou agentúrou Lemon Lion, ponúka individuálne riešenie dizajnu vašej webstránky. Táto služba rieši potrebu vyniknúť na internete s unikátnym a vizuálne príťažlivým webom, ktorý odráža identitu a hodnoty vašej značky. Pomáha odlíšiť sa od štandardných riešení tým, že pridáva osobný dotyk a zvyšuje angažovanosť užívateľov, čím posilňuje vašu pozíciu na trhu.

Častá otázka: Mám vlastný grafický návrh webstránky. Ako postupovať pri Webíčku?

Postava na štylizovanej ilustrácií naplňuje webovú stránku obsahom.
Naša ponuka zahŕňa aj iné doplnkové služby. Neustále sa venujeme novým technológiám, absolvujeme kurzy a školenia, aby sme našim klientom prinášali to najlepšie. Avšak nie všetky služby sú vhodné pre každého, preto sú oddelené od základnej ceny a tvorby Webíčka, aby sme zabezpečili, že získate presne to, čo potrebujete.
Pokračujte v čítaní: Časté otázky (FAQ)